İrfan KALIN - Müdür

-07.09.2020 Tarihinde Okul Müdürü olarak göreve başlayan İrfan KALIN, 1981 yılında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya  gelmiştir.

-Eğitim-Öğretim hayatına Antakya Atatürk İlkokulunda başlayan Müdürümüz, Ortaokulu ve Liseyi Hatay İmam-Hatip Lisesinde tamamlamıştır.

-2000 Yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun olmuştur.

-2007 Yılında Ağrı/Patnos  Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Öğretmenlik hayatına başlamıştır. 2011 yılında Hatay/Belen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokuluna tayini çıkmıştır.

-2016 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak yöneticilik hayatına başlamıştır.

-Müdürümüz 2019 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

-2020 yılı yazılı sınav sonucu okulumuza Müdür olarak görevlendirlmiştir.

Müdürümüz İrfan KALIN evli ve 2 çocuk babasıdır.

-Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır.

-Mustafa Kemal Atatürk