Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıldönümü kutlu olsun. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Mrt

Okulumuz öğrencileri  ile 14 Mart Dünya ∏ Günü konulu pano çalışması hazırladık. Okulumuz Matematik öğretmenlerine ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzdaki tüm 8. sınıf öğrencileri merkezi sınav sistemi, tercih sistemi ve yerleştirmeler  hakkında bilgilendirildi.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. yılını okulumuzda yaptığımız törenle kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yılını Kutluyor; Bizlere Bu Eseri Armağan Eden Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy 'u ve İstiklal Mücadelemizin Türk Kahramanlarını Saygı, Sevgi, Minnetle Anıyoruz..

Mrt

Okul müdürümüz İrfan KALIN  ve okul müdür yardımcımız Serkan USTA  öğretmenlerimizin  kadınlar gününü en içten dilekleriyle kutladılar. Okul idaremize tüm öğretmenler olarak teşekkür ediyoruz..

Mrt

Okulumuz 8-B sınıfı öğrencilerinden Kamile ALTUN isimli öğrencimize yarışmaya katılımı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Mrt

Öğrencilerimizi ile sosyal mesafe , maske kullanımı ve kontrollü sosyal hayat  konularında bilgilendiriyoruz..

Mrt

Tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun..

Mrt

Yüz yüze eğitimde sosyal mesafe kurallarına uyarak 8. sınıf  öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yaptık..

Mrt

Okulumuz hijyen şartlarının uygunluğu ile "Okulum Temiz Belgesi " ni almaya hak kazanmıştır.Çalışmalarından dolayı emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Okulumuzun bahçesine gün içinde ağaç ekimi gerçekleştirdik.

Şbt

2021 Bursluluk sınavı başvuru ve uygulama klavuzu yayınlandı.. Başvuru şartlarını tüm öğrencilerimiz inceleyebilir..

Şbt

2021 Bursluluk sınavı başvuru ve uygulama klavuzu yayınlandı..