Eyl

Yarışmaya okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz katılabilirler. Öğrencilerimiz yaptıkları resimleri en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar okulumuz müdür yardımcısı Serkan USTA 'ya elden teslim etmeliler.

Yarışmada 1. olan öğrencimize Bilge Kırtasiyeden 100tl hediye çeki verilecektir.

Yarışmada 2. ve 3. olan öğrencimize sürpriz hediyeler olacaktır.

Dereceye giren tüm öğrencilere madalya takdim edilecektir.

Yarışma sonuçları 25 Ekim 2020 tariihinde okulumuz wep sitesinden duyrulacaktır..

Eyl

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız devam ediyor..

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni  tüm velilerimizi pandemi döneminde psikolojik sağlamlık, alınması gereken önlemeler, öğrencilerimizin uyum süreci ve akademik başarının arttırılması konularında bilgilendirdi.Ayrıca okul idaresi bu dönemde akademik başarının arttırılması ve öğrencinin uzaktan eğitime uyum süreci konularında tüm veliler ile görüşme yaptı.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın 100. yılını evlerimizde kutladık.. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize , velilerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından yapılan  Akran Zorbalığı , Şiddetin Önlenmesi ve Empati konulu etkinliklerimiz devam ediyor..

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik"Bulaşıcı Hastalıklar" konulu seminer verilmiştir. Tüm öğrenciler hijyen kuralları ve bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları hakkında bilgilendirilmiştir.

Mrt

Okumuz öğrencilerine yaşanabilecek her hangi  bir deprem anında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirmek vedeprem konusunda  deneyim kazanmalarını sağlamak için okulumuzda deprem tatbikatı yapılmış ve güvenli bölge oluşturulmuştur.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Hatay'a gezi düzenledik..Emeği geçen öğretmenlerimize  teşekkür ederiz..

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik  kahvaltının önemi ve bol su tüketimi konularında bilgilendirici video çalışması yapıldı.