HATAY / İSKENDERUN - Çırtıman Ortaokulu

Şbt

Yarışmayı 95 puanla  kazanan 8-B sınıfı öğrencilerini tebrik ediyor , yarışmayı düzenleyen okulumuz ingilizce öğretmeni Tuba Kahraman'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, günün anlam ve önemini belirtmek amacıyla öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizle beraber hazırlamış olduğumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi  hazırlandı. Emeği geçen okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Büşra Burhanlı 'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Akran zorbalığını önlemek ve öğrencilerimizin  konu hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamak adına tüm öğrencilerimize sorduk: "Zorbalığa uğradığında ne hissediyorsun?". Öğrencilerimizden gelen cevaplar ile "Akran Zorbalığı" panosu hazırlandı..Çalışmayı planlayan okul psikolojik danışmanımıza ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. döneminde tüm öğrencilerimiz karnelerini aldı..Yeni dönemde buluşmak üzere tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz..

Ock

Yapılan çalışmada tüm velilerimiz konuyla ilgili risk grubu çocuklar, istismarın belirtileri, istismarcının özellikleri ve akran zorbalığı konularında bilgilendirilmiş konu hakkında farkındalık kazanmaları sağlanmıştır. Çalışmayı planlayan okul psikolojik danışmanımız Aslıhan Erdiç 'e teşekkür ederiz..

Ock

Tüm sınıflarımızda bulunan öğrencilerimize yönelik akademik başarılarını desteklemek ve değerlendirmek adına yaptığımız deneme sınavının 5. sini gerçekleştirdik.

Ock

Temiz Sınıf Temiz Okul Projemiz devam ediyor . Haftanın en temiz sınıfı seçilen 8-A sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz..

Ock

Yapılan etkinlikte tüm öğrencilerimiz dilimizin zenginliklerini eğlenerek öğrendi..

Ock

Geçtiğimiz ayda  Sınıfını en çok temiz tutan 5-C sınıfı ayın en Temiz Sınıfı seçildi.    ️Sınıflarını temiz tutma konusunda gösterdikleri özenden dolayı ögrencilerimizi ödüllendirildik.    ️Öğrencilerimize , sınıf rehber öğretmenimize ve projeyi yürüten öğretmenlerimize teşekkür  ediyoruz

Ara

Okulumuzda geçen hafta  tüm sınıflara uygulanan deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri ögretmenlerimiz tarafından verildi.

Öğrencilerimizin Eğitim -Öğretim ortamındaki başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz.