Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle coşku içinde kutladık. Cumhuriyetimizin  ilanının 100. yılı konulu yapılan resim ve kompozisyon yarışmasında dereye giren öğrencilerimize ödüllerini yine  okulumuz öğrencileri arasında yapılan cumhuriyet koşusunda ve sınıflar arası voleybol turnuvasında birinci olan öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik. Programın hazırlanmasında emeği geçen okul müdürümüz , okul müdür yardımcımız, değerli öğetmenlerimiz ve tüm öğrencilerimize  teşekkür ederiz..

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta devletimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, güçlü Türkiye'mizin bağımsızlığı ve geleceği için gözünü kırpmadan  canını  feda eden bütün şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını anmak adına...

Mahallemizde yapacağımız Çırtıman Ortaokulu & Çırtıman İlkokulu öğretmen ve öğrencilerimizin katılacağı  Cumhuriyet Yürüyüşü'müze tüm mahalle sakinlerinlerimiz  davetlidir.

Yürüyüş ve Kutlama Programı

09.00 -  Okul Bahçesinde Toplanma

09.30 - Yürüyüşe başlama ve mahallemizin merkez caddesinde marşlarla  yürüyüş

10.00 -  Yürüyüşün Çırtıman çok amaçlı salonunda sonlanması ve aynı yerde Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlama programının icra edilmesi.

Kompozisyon Yarışması Sonuçları

1- Yağmur Yıldırım 8/B

2- Fatma Nur Önel 7/B

3- Osman Nuri Köstü 6A

Resim Yarışması Sonuçları

1- Azra Tekin 5/C

2- Hamza Ergüven 5/C

Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Etkinliklere katılan tüm öğrencilerimize ve bu Etkinlikleri gerçekleştiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Etkinliğin gerçekleşmesinde emekleri olan öğrenci lerimize ve özellikle Oğuz KOCA öğretmenimize teşekkür ederiz

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Yarıyıl, Okul Aile  Birliği Genel Kurul Toplantısı 20/10/2023 Cuma Saat:15.15’de  okulumuzda yapılacaktır. Okul-Öğrenci -Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel ortamda eğitim öğretim alabilmesi için bu toplantıya katılımınızı bekleriz.

Ekm

️Öğrencilerimiz yaptıkları resimleri en geç 18 Ekim'de Resim  öğretmenimize elden teslim edeceklerdir

️Yarışma sonuçları 25 Ekim'de okulumuz web sitesinde ve Sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

️Kazanan öğrencimize 100 tl hediye çeki verilecektir. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimize sürpriz hediyeler verilecektir.

️Yarışma ile ilgili detaylı teknik bilgileri Resim öğretmenlerimizden alabilirsiniz.

Haydi Çocuklar bu anlamlı günde senden bir çalışma bekliyoruz.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz

Ekm

️Öğrencilerimiz yazdıkları kompozisyonları en geç 18 Ekim'de Türkçe öğretmenlerimize elden teslim edeceklerdir

️Yarışma ile ilgili detaylı teknik bilgileri Türkçe öğretmenlerimizden alabilirsiniz.

Haydi Çocuklar bu anlamlı günde senden bir çalışma bekliyoruz.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz

Eyl

Öğrencilerimizin bir önceki eğitim öğretim yılında eksik kalan kazanımlarını tespit etmek amacıyla tüm sınıflarımıza hazırbulunuşluk sınavı uyguladık.

Eyl

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerin ve büyük gayretlerle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim, öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyor başarılı bir eğitim yılı olmasını diliyorum..

İrfan KALIN