Eyl

Cumhuriyetimizin 99. yılında Çırtıman Ortaokulu öğrencileri arasında "Cumhuriyet Çocukları" temalı resim yarışması yapılacaktır.

➡️Öğrencilerimiz Evde Yaptıkları Resimleri en geç 15 Ekim'de Müdür yardımcımız Serkan USTA'ya elden teslim edeceklerdir

➡️Yarışma sonuçları 24 Ekim'de okulumuz web sitesinde ve Sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

➡️Yarışmaya okulumuzun tüm öğrencileri katılabilir.

➡️Kazanan öğrencimize 100 tl hediye çeki verilecektir. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimize sürpriz hediyeler verilecektir.

➡️Yarışma ile ilgili detaylı teknik bilgileri Müdür yardımcımız Serkan USTA'dan alabilirsiniz.

Haydi Çocuklar bu anlamlı günde senden bir resim bekliyoruz.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz

Eyl

Cumhuriyetimizin 99. yılında Çırtıman Ortaokulu öğrencileri arasında "Cumhuriyet Çocukları" temalı  kompozisyon yazma  yarışması yapılacaktır.

➡️Öğrencilerimiz yazdıkları kompozisyonları en geç 14 Ekim'de Türkçe öğretmenlerimize elden teslim edeceklerdir

➡️Yarışmaya okulumuzun tüm öğrencileri katılabilir.

➡️Yarışma ile ilgili detaylı teknik bilgileri Türkçe öğretmenlerimizden alabilirsiniz.

Haydi Çocuklar bu anlamlı günde senden bir çalışma bekliyoruz.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımızın gönderdiği ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarını öğrencilerimize değıttık. Yeni eğitim öğretim yılına artık tamamen biz hazırız.

Eyl

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum ..

İrfan KALIN

Haz

Pandemi ile birlikte zorlu bir süreç olan 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamladık .Bu süreçte emek sarf eden okulumuz öğretmenlerine  ve velilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Hatay Veli Akademisi Projesi kapsamında yaptığımız seminerlere katılım sağlayan velilerimize katılım belgelerini takdim ettik.Projeye katılım sağlayan tüm velilerimize ve seminer çalışmalarını gerçekleştiren okulumuz psikolojik danışmanı Aslıhan Metin 'e  ve okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Fatma Büşra Burhanlı 'ya teşekkür ederiz.

Haz

Yaptığımız şenliğe katkı sağlayan ve okulumuza yardım eden değerli velilerimize teşekkür belgelerini takdim ettik..

Haz

İl milli eğitim müdürlüğü tarafından organize edilen "Hatay Okuyor Projesi " kapsamında okulumuz 5/B sınıfından Melisa Ergüder Antakya'da yapılacak olan  panelde İskenderun ilçesini temsil edecek öğrenci olarak seçilmiştir.

Bu başarı için öğrencimizi ve onu yıl boyunca bu projeye hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Oğuz KOCA ve Müdür Yardımcımız Serkan Usta'ya teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz olarak düzenlediğimiz yaz çocuk şenliğimiz tamamlandı. Okulumuz öğrencileri velilerimiz ve  Çırtıman Mahallesinde oturan tüm misafirlerimiz şenliğimize katıldı. Şenliğimizi organize etmekte emeği geçen okul müdürümüz İrfan Kalın , okul müdür yardımcımız Serkan Usta , okulumuz öğretmenleri ve değerli  velilerimize teşekkür ederiz..

Değerli Veliler, ✅✅✅

Çırtıman Ortaokulu olarak zorlu bir sınav hazırlık sürecini geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm süreç boyunca, çocuklarınıza  verdiğimiz destek, onlarla birlikte gelecek yaşamını daha iyi yapılandırması için harcadığımız çabanın sonuçlarını almak üzereyiz.

Çocuklarınızın meslek seçim, kişilik ve karakterlerinin gelişimi, öz güvenlerinin desteklenmesi ve kabiliyetlerinin,ilgilerinin, yeteneklerinin farkında olunması gerekmektedir Bunlara bağlı olarak çocuklarınıza alan ve meslek seçiminde yapacağınız yönlendirme hayati önem teşkil etmektedir Lise ve üniversite seçiminde dikkat etmeniz gereken ana unsurlar, çocuklarınızın yeteneklerinin farkında olmaktan geçmektedir Çocuğunuzu tüm özellikleri ile birlikte en doğru şekilde tanımanız için rehberlik servisimizin desteği bu süreçte size yardımcı olacaktır.

Çocuklarınızın; gelecek yaşamında hayallerine kavuşabilmesi, kendine uygun meslek tercihi yapabilmesi, sağlıklı arkadaşlık ilişkilerini yapılandırabilmesi,doğru iş seçimi gerçekleştirebilmesi ve mutlu bir yaşam sürebilmesinin mimari siz anne-babalarsınız.

Lgs sınavından sonra başlayacak olan Tercih süreci boyunca tüm desteği önce anne-baba olarak kendi içinizde güç ile birlikte biz de Müdürlüğümüz olarak tüm bu süreçlerde her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatırız.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte Öğrencilerimize, Pazar günü yapılacak olan Lgs sınavında ve tercih süreçlerinde başarılar dileriz.

İrfan KALIN

May

Okulumuz 8. sınıf velilerine yönelik "LGS tercih sistemi - Meslek Liselerinin Tanıtımı - Mesleki Eğitim Merkezinin Tanıtımı"  konulu seminer verdik. Yapılan çalışmaya 20 velimiz katılım sağladı.

May

Çırtıman Ortaokulu Yaz  Çocuk Şenlikleri Başlıyoooor...

Müjde.  Birbirinden eğlenceli oyunlar ve sürpriz etkinliklerin yapılacağı şenliklerimize Öğrencilerimizi,mahalle sakinlerini ve tüm çocuklarımızı bekliyoruz

07 Haziran Salı Günü  Saat:| 09:30 - 17:00

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri mezun oluyor.. Uzun ve zorlu bir çalışma sürecini bitiren  8. sınıf öğrencilerimiz için okulumuz olarak mezuniyet yemeği düzenledik.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gençlik koşusu yaparak kutladık ve yarışmanın 1.2. ve 3. süne madalyalarını verdik.. Programın hazırlanmasında emeği  geçen okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Caner Türker 'e teşekkür ederiz..